onsdag 19. desember 2018

Bokeske til inspirasjon

Denne bokesken du her ser bilder av er designet i sin helhet av meg for Hobby & Interiørgleder.
Vi har kjørt noen kurs på denne og i januar 2019 vil det igjen bli satt opp et bokeske kurs ettersom vi har mange som etterspør det.
Bokesken er praktisk å ha selv eller en flott gave om du vil gi en bort til noen. :)
I bok-esken kan du ha mye forskjellig,, og hos oss har vi vist noen med ferdige små kort (så har man klar kort til ulike anledninger :) ), flasketags, gavelapper (i jule bok-eske utgaven), liten notatbok som kan fungere som notatbok eller som  gjestehilsen-bok. I alle bok-eskene har vi egen holder til penn..så har man pennen klar når man trenger den :).

På bilder over ser du en artig gavekortholder som ser ut som en gave/pakke...laget vha en dies fra Sizzix. Gavekortholderen passer fint i bok-esken og er også praktisk å sette fast inni et kort (og så setter du et gavekort inni holderen altså inni "pakken" (underdelen er som en lomme)) eller bare legge den i en konvolutt slik den er.

Vi annonserer våre kurs på vår FB side Hobby & Interiørgleder, på snap, i vår hobbyblogg og på mail til dem som har gitt oss sin mailadresse. Send meg gjerne din mailadresse om du ønsker å motta info om kurs. Send til post@interiorgleder.no

Hilsen
Hege


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar