mandag 3. juli 2023

Skjønt vifte-bryllupskort :)

I dag vil vi vise et skjønt vifte-bryllupskort laget av våre flinke medarbeidere. Mål og fremgangsmåte for viften finner du i innlegget. Du finner også link til produktene lenger nede i innlegget. :)

                 


                                    Kortet er laget som et staffelikort: 1stk 6x12’ basekartong, preges på langsiden på 6’. Prég venstre halvdel diagonalt (se siste bilde), brett godt i pregelinjene. Kutt 1 stk kartong 6’ x 6’ og fest panelet til det høyre trekantfeltet. (= fremside ).

 Ovalen med "Bryllup" er satt på 3d puter (2mm tykke) slik at ovalen fungerer som en "stopper" for fronten når kortet står oppslått. Se neste bilde.

 Slik ser kortet ut inni. Fest nå glitterkartong (5 3/4’ x 5 3/4’)paneler og mønsterark paneler (5 5/8’ x 5 5/8’) på front og inni kortet.  

Vifte: kutt 1 stk A4 shimmerark 6’ x full lengde av arket. 

Prég på hele langsiden på hver 1/4’ og brett godt i hver pregelinje slik at det dannes et «trekkspill». Knip sammen trekkspillet i nedre kant slik at du får vifteform og surr fast med en tynn hyssing eller vanlig tape. Fest viften til mønsterarkpanelet på fronten av ditt kort.  

Link til produktene som er brukt på kortet: 

HERIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar